Nem értem minek véded az apple-t a legtöbb ilyen hírfélében. Nekem van iphone4 és androidos galaxy s is, de jobban bejön a galaxy, hiába a retina kijelző, ha pl az amoled (egymás mellett) kenterbe veri. A gyári böngésző is jóval gyorsabb, mint a safari. El kell ismerni, hogy csak úgy, mint a mac osx, az ios is, a többségében hülye eszetlen amcsiknak készült, pont ettől teszi naggyá a rendszert, mert teszi a dolgát és gyorsan teszi, viszont android rendszerben nagyon sok rejtett tartalék van még, semmi több, az android egyszerűen jobb, amióta használom mind a kettőt. SV!
Mielőtt leugatnál, hogy valami hülye anti apple fan lennék, nem nem vagyok az, sőt szeretem a mac pro gépemet is, ami egy vagyonba van, de akkor is el kell ismernem, hogy az iphone egy igényes telefon, jól alágyúrt oprendszerrel hülyéknek, amin az is meglátszik, ha ráfingik a légy.
Mind a két telefonról septében csináltam videót anno, bár a iphone-ról már akkor, mikor még nem is lehetett itthon kapni, mert kint vettem az usa-ban, de most újra felraktam. Jah és nem vagyok profi operatőr, ez látszik is, de egy kézzel felvenni, meg telefont basztatni nem volt könnyű, állványom meg nem volt a közelben. Tehát a két videó, nem tesztnek készült, csak hirtelen bemutattam pár virtuális havernak.