• viasz
    #36
    "Valami tanulmány szerint maximum kb. 150 kapcsolatot képes az emberi agy feldolgozni. NORMÁLIS kapcsolatot."
    Na látod. Ezért jók a közösségi oldalak, hogy ebben segítsenek... Nekem kb. 3-400 ismerősöm van, és garantálom, hogy nem az "utcán megláttam és bejelöltem" típus.
    Csak éppen jártam iskolákba, járok emberek közé, így vannak ismerőseim, akikkel ha egy SZEMÉLYES találkozót szeretnék megszervezni, akár osztálytalálkozót, és még pénzt is szeretnék spórolni (megkockáztatom időt is spórolok), akkor remek dolog, ha ismerőseim egy közösségi oldalon.

    Mielőtt megköveznétek, mert használom ezeket a sátántól való közösségi oldalakat: Akik azt is megosztják, hogy finganak, meg azok akik ezt lájkolják,
    azok betegek, függők. Nem arra használják ezeket az oldalakat, amire hivatottak.
    Erről nem az oldal tehet. A borokra sem mondja senki, hogy rossz dolog, csak azért, mert van rengeteg alkoholista.

    Egy kicsit az adatbiztonságról:
    Milyen adataitokat is féltitek? Kitől, kiktől?
    Azt garantálom, hogy nem a fészbúk lesz az első, aki kiadja az e-mail címed, telefonszámod, és a vele kapcsolatos statisztikákat, szokásaidat, hanem maguk a szolgáltatók! Csak egy példa: tavaly karácsonyra megleptem egy telefonnan a kedvesem, a hozzá tartozó telszámot megtartottam. A számot még az égvilágon senkinek nem adtam meg, és egy héten belül 3, a szolgáltatótól független reklám SMS-t kaptam. Panaszt tettem (tonlányéknál), a válasz annyi volt, hogy nem kértem a szám titkosítását, így automatikusan bekerül nyilvános adatbázisokba...
    Még mindig féltitek a fészbúktól az adataitokat?

    Az, hogy a fb. nagyban tudja űzni a statisztikagyártás, és ezért van aki sok pénzt fizet nekik, nem sajnálom tőlük. Dolgoznak vele eleget. Ha valaki ezért fizet, az az ő dolga/baja.

    Egy a lényeg. Értelmesen kell élni, mindent arra kell használni, amire való.