• toto66
    #35
    És még valami!
    Azért írtam egyáltalán ide, mert az illető akinek válaszoltam azt írta, hogy azoknak nincs kapcsolata akiknek nincs Facebook-juk (na nem szó szerint, de lényegében). ez hülyeség, mert van email, skype, fórum, vezetékes telefon, posta.
    ezeket én mind használom a kapcsolattartásra. Mindig éppen azt ami megfelelő. Azt is írta, hogy ha tényleg arra használnák, akkor semmi baj nem lenne vele.
    Azt is írtam, hogy a mobil, bár jó találmány, nekem nem éri meg, mert többet vesztenék vele, mint amennyit nyernék. Az, hogy egy esetleges, balesetnél kihasználnám, hogy másnak van, az miért probléma?
    Az a baj, ami itt is kiderült, hogy az emberek ezek nélkül, lassan képtelenek lesznek élni, pedig a hozadékuk nem mindig éri meg.
    Hány értelmes hívást bonyolít le az a mobilon, akinek nem a munkájához kell?
    Nagy átlag 1 alatt van, közelít a nullához!
    Ezért aztán képesek az emberek egy csomó pénzt kidobni, amit egyébként értelmesebben is elkölthetnek. A gyerekek úgy érzik, akkor szeretik őket otthon, ha megveszik nekik a legújabb csilivili kütyüt. És ez a legnagyobb hiba!
    A Facebook is teljesen nélkülözhető, álvilág, pótlék!
    A virtuális világ rabja lesz, aki nem látja a határt, és ez a saját élete rovására fog menni. Én szeretem az informatikát, a számítástechnikát, az Internetet, ezért vizsgálom meg, hogy mi az ami hasznos és mi az ami nem.
    Egyébként tennék rá.