Napenergia, hálozatba visszatáplálás kicsiben az interneten beszerezhető komponensekből
 • repvez
  #1233
  Szóval még sokadszorra sem vagy képes felfogni és a szőveget egészében megérteni?
  Hogy én azt vázoltam fel és hasonlitottam össze, hgy a nyersanyagforrástól a végfelhasználásig beleértve a gyártást(termelést) a szállitáson keresztül mennyi minden beleszámolodik és nem csak az amit Te állitasz, hogy egy tartály és egy szivattyú.

  És az elmult pár napban volt linkelve az akumlátor is , hogy müködöképes ma is, de mi ahogy már ezt is többször leirtuk fejlödik a jövöben .
  De még igy is egy elektromos hálózat a napelemtől a kocsiba töltésig, kevesebb állomáson megy keresztül és kevesebb veszteség van . és amit rengetegszer leirtam de nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy onnantól, hogy kiépült nincs vele egyéb teendő, önkiszolgálos és önfentartó a rendszer.

  "Egy villanyautós propi oldalról mit vegyek amúgy komolyan? Ahol ilyen faszságot képesek leírni...?"

  Szóval ha Te egy atomenergiai és vagy egy motoros oldalrol linkelsz valamit azt komolyan kell venni, de amit egy villanyautosról azt nem?

  Ebból is leirtad, hogy mégcsak a fáradságot sem veszed, hogy egy percig is elgondolkozz azon, hogy mi és hogyan változhatna a jővőben ha áttérnénk a fosszilis dolgokról a megujulókra, mindig jössz a jelennel és a multtal.