• donceleger
    A wii már régóta piacon van, de a játék képminősége meg sem közelíti a play 3, vagy xbox 360 minőségét. Néztem videókat move-ról, igazad van, tényleg érdekes úgy játszani a cod-dal, hogy mindkét kezedben fogsz valamit és az egyikkel irányítod az emberedet, a másikat meg előre tartva célzol és lősz! Végig egy helyben ült a csávó a videóban! Ez a mozgásérzékelés netovábbja igaz? Na ez a néphülyítés, mert mozgásérzékelés mi, gyakorlatilag ülsz és csak a kezedet kell mozgatnod, marhára realisztikus mit mondjak. Move-ból és ebből kifolyólag a wii-ből inkább nem kérek.
    Kinectet volt szerencsém kipróbálni, eléggé szórakoztató volt még úgy is, hogy egyelőre csak ilyen kissé gagyi avatarokat irányítunk a sport játékban, de legalább az egész testedet megmozgatja. Aki szerint ez szar, az nyugodtan tunyuljon el a kanapén.
    Különben meg most jelent meg, komolyabb játékok majd jövőre lesznek, úgyhogy nem tudom mit vártok még tőle, ez eredetileg is így volt beharangozva. Nálam szombaton hazajön egy ilyen cuccos, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.