Papichulo#23
"én meg a te pökhendi, nyegle hozzászólásodra reagáltam."
De te az en megjegyzesem relevanciajat vontad ketsegbe ("ki nem szarja le?"), holott azzal nem volt semmi gond. Ezt nevezik kotozkodesnek.
"Nekem ugyanannyi jogom van a hozzászólásodhoz hozzászólni, mint neked másokéhoz."
Whatever rocks your boat... Vagy esetleg felsz, hogy barki is megcsorbitja ezt a maradek kis jogodat? :)
"a "Sehol a vilagon" a "jopar evet eltem Amerikaban" dumával nincs alátámasztva."
Nem tudtam, hogy neked kellett volna a CV-t benyujtanom, hogy itt alatamasszak barmit is. Ezek szerint rossz helyre kuldtem el. Majd potolom ezt a hianyossagot.
"Ebből csak az derült ki, hogy te egy fellengzős, nagyotmondó, usákiától seggreeső emberke vagy."
Most akkor terjunk vissza arra, hogy mire reagaltam: "Ha szerinted nem, hallgassál egy kis angol szöveget. Mellesleg egy rakás akcentus van (tudod-e mi az?)."
Erre irtam, amit irtam. Nem tehetek rola, hogy nem tudtal osszefuggest talalni a ketto kozott, csak elborult aggyal probaltal belekotni barmibe, amibe csak tudsz. Amugy miert esnek seggre az Egyesult Allamoktol? Ez honnan jott neked? Vagy csak irigy vagy? (Ez utobbira nem kell valaszolnod :))
"A véleményed nem releváns."
Ellentetben ugye a tieddel.
"de mint a játékokban általában, van egy győztes és egy vesztes."
Merthogy ugye a gyerekes, "en tobb orszagban voltam, mint te" jellegu pissing contest az teged nyertesse tesz. Ja, az ovodaban.
"Attól még nem lesz igazad, hogy valamit angolul írsz le."
Igazam nem lesz, de nem fogok a te kedvedert magyar analogian gondolkozni, ha hirtelen nem jut valami az eszembe. Ha nem erted, szotarazz vagy keress a neten, tanulsz legalabb valamit!
"Nem a frászt nem! Pont azért írtam neked, mert pont azt csináltad."
Szemelyeskedtem veled? Illettelek teged serto jelzokkel? Idezz!
"azért, mert az a cikk tartalmát minősítette. A te hozzászólásaid viszont nem."
Nem lattalak a #17-es komment ellen sem csunyan kampanyolni, pedig egy sheriffnek partatlannak kene lennie. :) Mindazonaltal a te megjegyzeseidnek sincs semmi koze a cikkhez, tehat engem olyasmivel vadolsz, amiben te sem vagy jobb, ez a double standard.
"Ráadásul Magyarországon nincsenek sheriffek"
Ezek szerint egy vigilante vagy! Az a legrosszabb fajta. Probalsz a gyengek es elesettek vedelmezojenek feltunni es igazsagot szolgaltatni? :)
"az idegeimnek semmi baja nincs."
Nekem nem ugy tunik. Belekotsz olyasvalamibe is, amihez semmi kozod. Eleg lett volna figyelmen kivul hagyni egy masik emberhez intezett irasomat. Ez reszedrol eros frusztraciorol arulkodik.
"Ha máshoz nem tudsz hozzászólni, inkább maradj csendben."
Kulonben lepuffantasz a hatlovetuddel? :)
"Ha viszont tudsz ékezeteket írni, akkor erőltesd meg magad, és ide is ékezetekkel írj."
Iszonyatosan elszoktam az ekezetek hasznalatatol, sokkal lassabban tudok ugy gepelni. Miattad meg, mar ne is haragudj, nem fogom megeroltetni magam. Ismetlem, ha nem tetszik, ne olvasd!
Erre kenyelmesen nem valaszoltal, holott ebbol indult ki az egesz diskurzus:
"De ha mar ekkora szakerto vagy kerlek alkoss velemenyt az elso hozzaszolasban idezett akcentusrol! Te azt a vilag melyik pontjara tenned?"