• willcox
    "En reagaltam valamire es az nem a te hozzaszolasod volt!" - én meg a te pökhendi, nyegle hozzászólásodra reagáltam. Nekem ugyanannyi jogom van a hozzászólásodhoz hozzászólni, mint neked másokéhoz.

"Te mar csak tudod, hogy nekem mirol es mennyi fogalmam lehet." - a "Sehol a vilagon" a "jopar evet eltem Amerikaban" dumával nincs alátámasztva. Ebből csak az derült ki, hogy te egy fellengzős, nagyotmondó, usákiától seggreeső emberke vagy. A véleményed nem releváns.

"Two can play that game" - de mint a játékokban általában, van egy győztes és egy vesztes. Te az utóbbi vagy. Amúgy ez egy magyar nyelvű oldal. Attól még nem lesz igazad, hogy valamit angolul írsz le. Angolul angol nyelvű oldalakra írj.

"Szemelyeskedesbe nem megyek bele" - ???? Nem a frászt nem! Pont azért írtam neked, mert pont azt csináltad.

"Miert nem abba kotottel bele?" - azért, mert az a cikk tartalmát minősítette. A te hozzászólásaid viszont nem.

"Netalan te vagy a sheriff ebben a varosban?" - itt egy sheriff szava is ugyanannyit érne, mint egy lepkefing. Ráadásul Magyarországon nincsenek sheriffek, de még ha lennének is, itt a moderátorok a rend megtestesítői.

"Amugy ha annyira zavarnak az irasaim, akkor teged is megkerlek arra, hogy a jovoben ne olvasd el oket es ne is reagalj rajuk. Jobb lesz az az idegeidnek!" - az idegeimnek semmi baja nincs. Azt meg majd én jól eldöntöm, hogy mire reagálok és mire nem. Ha máshoz nem tudsz hozzászólni, inkább maradj csendben.

PS: "konyveket is forditottam" - angolról angolra? Mert ha esetleg angolról magyarra, azt gondolom, hogy nem ékezetek nélkül tetted. Ha viszont tudsz ékezeteket írni, akkor erőltesd meg magad, és ide is ékezetekkel írj. Amíg erre képtelen vagy, ne akarj itt nyelvészkedni, mert mint már írtam, lötyög a mellény rajtad.