• MartonRoby
    OFF:

"addig nem is lenne szabad mukodni hagyni a dolgot."

Hát te aztán tudsz. Gondolom nem olvasol el semmilyen levelet legyen az e-mail, postai levél, netán SMS, hiszen honnan is tudhatnád, hogy tényleg az küldte, aki rá van írva? Nem az ujjlenyomatával azonosította. A legegyszerűbb ha egyből kidobod a fenébe... Sőt! A telefonos beszélgetés szintúgy mehet a kukába. De még az életben való találkozás is, mert lehet, hogy maszkot húzott az illető, és át akar verni...
    És miért kéne betiltani? Emberek milliói tökéletesen el vannak ezzel a rendszerrel, de mivel neked nem tetszik, így a megoldás egyből az, hogy tiltsák be?

"soha nem ertettem, miert nem lehet adni egy szamot az embernek, amikor megszuletik. elobb, vagy utobb ugyis ez lesz, es amikor ez bekovetkezik, az lesz az elso bevezeto lepes egy valodi demokraciaba."

Személyi szám, Taj szám, adó szám... hirtelen ennyi. És ha azt hiszed, hogy demokratikus dolog számokkal hivatkozni eberekre akkor hülyébb vagy mint a sok évi átlag...

ON:

Hogy MsUser-nek is válaszoljak. Lehet, hogy igazad van, és nem látom, hogy mi a valódi oka. (Bár gondolom az, mint minden cégnek, hogy meggazdagodjanak)
    Számomra a facebook azért jó mert:
    1. Kapcsolatban maradhatok olyan ismerősökkel akikkel ritkán vagy sajnos egyáltalán nem tudok találkozni.
    2. Megoszthatom az élményeimet, a poénjaimat a barátaimmal.
    3. Segíti az információk gyors elterjedését.

Én leszarom, hogy (szerinted) miért nem jó. Amíg én a saját szemszögemből nézve pozitív dolgokat tapasztalok addig használni fogom. Nem érdekel, hogy azért csinálják, hogy meggazdagodjanak. (Egyébként hülyék lennének ha nem ezért csinálnák.) Engem csak a saját érdekeim hajtanak. Ilyen kis önző vagyok. És mivel számomra hasznos, így használni is fogom.
    Peace