• polanyin
    Szefmester!

"1. A facebookon ugyonolyan gyorsan veszem fel a kapcsolatot a barátaimmal mint pl iwiw-en vagy a myvipen." - igen valószínű álltalában kattintani kell hozzá hogy ezt meg tedd mindenhol min.2x sajnos még rágondolással nem működik... Értelmetlen megnyilvánulás...

"2. Egy frissen létrehozott e-mail címmel beregisztrálva kamu adatokkal is a valódi ismerőseim adta be mint lehetséges ismerősöket. (ez több mint fura)" 2ok lehetséges = ipcím.. ami mondható ugye azonosításnak vagy teljesen véletlen.. Ami azt illeti mikor én regisztráltam nekem is ismerősöket dobált ki.. Szerintem ez korrekt. De kiváncsi volnék mivel játszol ha iylen okosságokat teszel..

"3. Az adatvédelmi nyilatkozatukat elolvasva rájöttem, hogy nem csak a belépés idejét, de az IP-címem és a látogatott weboldalaim is menteni szeretnék, a levelezéssel és a kapcsolataimmal együtt is. (amiket ha jól tudok te soha nem törölhetsz teljesen véglegesen, max azt hiszed. De náluk megvan minden)" - ez Facebookon belül történik és ezt minden más oldal is megtesz, természetesen csak egy bizonyos ideig.. Értelmetlen megnyilvánulás...

"4. Ha a barátaimmal viccelődni akarok, vagy beszélgetni akkor felkeresem őket, és valami valósidejű kommunikációt lehetővé tevő eszközzel veszem fel a kapcsolatot." - Ezt most nemtudom hogy tényleg ennyire .. vagy vagy csak csinálod?? a nehezen elérhető ismerősökkel többnyire ez a legjobb megoldás a kapcsolattartásra mint például ha én Mo-n vagyok ő pedig USAba.. Értelmezd.. Ha neked nincs távoli ismerősöd és nem kívánsz megosztani semmit, mert hát ugye ez a célja az oldalnak akkor minek regisztrálsz.. Nem kötelező

"5. Nem igazán akarok minden élményt mindenkivel megosztani... vagy legközelebb kiírjak személyes dolgokat is amik talán mások számára rosszul eshetnek? (pl miért nem szóltunk nekik is a buliról, stb.)" - Ez a hozzászólás meg aztán kész katasztrófa...:D nem nagyon értesz dolgokat...:D ki mondta hogy olyat ossz meg amit nem akarsz?? hát ez vicces komolyan:D Ha nem akarsz megbántani valakit vele akkor nem írod ki ennyi a történet...

Kb ennyi egy teljes felülbírálás és úgy hiszem teljesen igazam van!