Szefmester#43
"Persze lehetne, csak a szexualis iranyultsagot, senki sem valasztja, hanem olyannak szuletik, amilyen."
Régebben olvastam egy igen fura tanulmányt. Azt vizsgálták hogy a homosexuálisok most betegek és ezért vonzódnak a saját nemükhöz vagy kultúrális az ok. Az esetek 90%-ában a Homosexuálisok "tisztán" a divat és pszichológiai "problémák" miatt lett az ami. A maradék 10% születik olyan hormonháztartással, és génállománnyal ami miatt egész életükben másnak érzik magukat. (többnyire ők operáltatják át magukat)
Pedomaci és társai meg amennyiben szexuálisan éretlent kívánnak meg testi szerelem céljából azok igenis betegek egy bizonyos kor felett. Végülis az aki 18+ korral rendelkezik és kívánja a 14 évest nem egészen ugyanaz mint aki akár 30+ vagy 18 alatti. Ezt szerintem mindenki belátja. Ellenben jogilag nem lehet azt mondani hogy 4 év korkülönbés felett a fiatal korúakkal történő szex pedofil, vagy ez csak 10 év korkülönbségnél áll.
Tudom hogy kicsit nehezen emészthető egyesek számára amit írtam, de a lényeg remélem nekik is "átmegy".