• duke
    #42
    "Amikor lehetne az emberkének normál hetero kapcsolata, mert nem kényszeríti semmilyen külső körülmény arra, hogy ettől eltérjen, akkor igen is beteges, ha még is ilyet csinál."

    Persze lehetne, csak a szexualis iranyultsagot, senki sem valasztja, hanem olyannak szuletik, amilyen. A pedofil, az nem ugy "keszul", hogy 30 eves koraban eldonti valaki, hogy pedofil lesz. Alaphelyzetben, mindenki pedofil szexualitassal szuletik, a kisgyerekek, a hasonlo koru gyerekekhez vonzodnak.
    Normal esetben, az eletkorral egyutt fejlodik a gyerek erzelmi vilaga, szexualitasa, egeszen a felnot koraig. De van akinel ez a pszihoszexualis fejlodes megreked a gyerekkorban,(genetikai okok, lelki traumak, hosszantarto sulyos betegseg, ami megszakitja a termeszetes lelki fejlodest) es felnotkent is, a gyerekkori erzelmi allapot es szexualitas lesz a jellemzo. Ettol persze meg nincs joga gyerekekkel szexelni, de nem is lesz tole aljas mocskos szemet abberalt gonosz perverz bunozo, mint amit felteteleznek roluk az emberek.

    Szerintem ha a pedofilok valaszthatnanak, meg akkor is inkabb a normal heteroszexualitast valasztanak, ha egyebbkent szabadon lehetne szexelni a 6 evesekkel.