• NEXUS6
    #39
    A pedofília tipikusan olyan mint a homoszex. Azt is sokáig bűntették, aztán megtűrték, ma meg ..., na hagyjuk.

    Én odáig hajlandó vagyok elmenni, hogy nem vetem meg őket, de nem tartom normálisnak, sőt betegségnek tartom a pedózást, meg a homózást is.
    Amikor lehetne az emberkének normál hetero kapcsolata, mert nem kényszeríti semmilyen külső körülmény arra, hogy ettől eltérjen, akkor igen is beteges, ha még is ilyet csinál.

    Mivel a dolog nem gyógyítható így jobb híján büntetik, ami ugyan nem tökéletes megoldás, de jobb a semminél. Viszont e mögött a nagy rettegjünk a pedóktól média kampány mögött is azt érzem, hogy tulajdonképpen ezt is legalizálni akarják.

    Mert ég és föld amikor valaki tényleg egy viszonylag fejlett, eldönthetetlen korú fiatal csajra/fiúra izgul, aki csak naptári években gyermekkorú, biológiailag nem, meg aközött, amikor valaki egy testi lelki értelemben is gyereknek számító, kiszolgáltatott emberkére izgul, akinek amúgy fogalma sincs a szexről, de vagy nem is érdekli, vagy kifejezetten undorítónak találja.

    A média jól összemossa a két kategóriát pl Polanski-t is lepedózzák. Más kérdés, hogy a tökénél lógatnám fel a csákót, mert megerőszakolt egy fiatal lányt. De az ő esete akkor sem tipikusan pedós.
    Ez az egész kavarás csak az igazi pedóknak kedvez, amilyenek a Dutroux félék, meg a jó kis papbácsik.

    Más kérdés, hogy az meg a társadalom beteges, fóbiára hajlamos lelkét tükrözi, ha ilyen tartalmú képek üldözésével van elfoglalva. A gyilkosság is bűntett, mégsem zárják be az olyan oldalakat, ahol hullákat, esetenként gyilkosságok áldozatait mutogatják.