• mcganyol
    e57 (eleinte) csak azt próbálták neked elmagyarázni, hogy a pedofil orientációjú ember az nem egyenlő a gyerekek sérelmére bűnt elkövető emberrel.
    Csak meghallod a szót hogy pedofil és rögtön jön az érzelmi kirohanásod, mert a pedofil számodra nem a homoszexuálisra vagy a nekrofilra "rímel", hanem a gyerekgyilkosra.
    Mielőtt félreértesz engem is, aki kihasznál, bántalmaz egy gyereket vagy csak megpróbálja. arra áll a rozsdás késes példád szerintem is.
    Itt van például a drog kérdés. Általában nem a fogyasztóra haragszanak/koncentrálnak, hanem az előállítókra és a terjesztőkre. Igaz, a fogyasztók is potenciális veszélyforrások, mert ha elfogy a pénzük mások kárára is megszerzik az anyagot.

A pedofíliánál miért a fogyasztó a főbűnős? miért azt akarja mindenki kiherélni, akinek van 10kép a gépén? miért nem azt, aki a fotókat készítette, a gyereket kényszerítette/bántalmazta??? a pedofil anyagokat készítők/terjesztők maguk általában nem is pedofilok, mint ahogy általában a drogbárók sem drogfüggők.
    Erre sosem tudtak még nekem válaszolni az anti-pedofil élharcosok, de hátha Te tudsz.