• Papichulo
    "De mondok neked egy példát... az első magas szintű nyelvek vajon hogy keletkeztek? jaaaa gépi kódban írták. Mégsem kezdték el basicban megírni a pascalt amiben a c-t és amiben a c++-t és így tovább, mert okos emberek csinálják nem olyanok mint pl te :)"

Az az eros kulonbseg, hogy ezek mind forditok es mindegyik gepi kodra fordit. Tehat a te ertelmezesed szerint ez mind native code. Ugyhogy gratulalok, ahogy magadnak mondtal ellent.
    Ki sem terek most olyanokra, hogy VM kornyezetben nem lehet teljesitmeny vagy eroforraskritikus alkalmazasokat irni. Leforditva szamodra: ugyanazon a hardware-en egy modern FPS jatek mindig is jobb es szebb lesz ha native megirjak arra kornyezetre, mintha egy VM-en keresztul futna, mely extra eroforrasokat von el a rendszertol.

ps: Az meg honnan jon, hogy en Apple fan vagyok (mert ugy a fan szora te sem tudsz magyar kifejezest, ezert hasznalod az angolt->double standard)? En csak tenyeket irok le. Amugy most openAT oprendszerre fejlesztek ARM processzorra, windows kornyezetben, melyekhez semmi koze sincs az Apple-nek. Jobban kedvelem az OSX-t es szivesebben hasznalom, mint a windows-t, de nem vagyok elfogult, ellentetben veled, aki minden egyes alkalmat megragad, hogy irrelevans modon, odabofogjon valami frocsogest. Ennyit az en "fan"-sagomrol es a te megszallottsagodrol.

ps2: "előveszel egy angol szótárt". A rossz hir szamodra, hogy nekem ehhez nem kell elovennem a szotart. Mivel az elmult 10 ev legnagyobb reszet Amerikaban toltottem, ezert tobbet hasznaltam az angolt meg a spanyolt, mint a magyart, mialtal bizonyos kifejezeseknek nem ismerem a magyar analogiajat es kedvem sincs gondolkoznom rajta. Ha szamodra ez ennyire megterhelo, megkerlek elore is, hogy ne olvasd es ne reagalj a hozzaszolasaimra. Idot sporolnal meg mindkettonknek. Koszonom...

ps3: Te ugyan magyarul irsz, de hibaktol hemzsegoen. Nekem lenne ra mentsegem, mi a tied? Pl: "Értelem szerűen" = "ertelemszeru", "magas szintű" = "magasszintu", "hogy" ele vesszo, mondat mindig nagybetuvel, stb... Nem, nem vagyok grammar nazi, de aki ennyire lokalpatriota, hogy meg az angol szavakon is kiakad, annak illene legalabb az altala tisztelt nyelvet tokeletesen beszelnie.