háborús mmorpg
  • Looooser
    #1
    Dynasty Warriors Online

    Nem régiben indult az Aeria Games által fejlesztett mmorpg Zárt Béta tesztje, bár jelenleg is bárki tud csatlakozni a játékhoz, ha van aeria accountja. Nem ismerem a korábbi dynasty warriors játékokat, így nem tudom hogy azokhoz képest mennyire változott.
    Miről is van szó:
    Mint a legtöbb mmorpg-ben itt is egy hős karaktert kell irányítani. Három ellenséges náció közül lehet választani melyek a Wei, a Shu és a Wu. A játék Hack-Slash harc rendszerrel működik (értsd: sok ellenség jön rád egyszerre akiket pár ütéses kombó sorozattal padlóra lehet küldeni egy-egy csata alatt akár 1000-1200 ellenséges katonát, plusz az online játékosokat)
    Irtányítás:
    hát kicsit érdekes irányítása van alap beállításokon a mozgáshoz WASD a támadásokhoz JKL (bár az egér bal és jobb egér gombjával is mőködnek) védekezéshez UI gombok ugráshoz NM, így mielött az ember belekezd a játékba érdemes ha át állítja a neki tetsző gombokra.
    Harc rendszer:
    3 fajt támadási lehetőséged van:
    normál támadás: 3-4 et tudsz egymás után ütni
    charged támadás: egy mozdulat sort hajt végre egész nagy sebzéssel
    Mushu támadás: a harc közben az életünket jelző vonal alatt egy Mushu vonal növekszik, ha ez teljesen feltöltődött akkor eltudjuk sütni, érdemesebb tartalékolni ha nagyobb csapat venne minket körbe.
    a harcok közepette néhány katonából kulacsok esnek ki melyeket felszedve tudunk magunkra segítő "varázslatokat" adni. ez egy lényeges dolog a harc rendszerben mert a 7 kulacsot tudsz felvenni, miért fontosak mert ha egy kulacsot haszálsz fel akkor pár másoddbpercre erősebb leszel 2 kulacsnál nagyobb védekezésed van stb (de azt hiszem ezt fegyvere válogatja) de ha hét kulacsot használsz fel a támadási kombinációdat tudod növelni több normál támadás majd egy két charged támadást tudsz leadni az ellenre.
    Kamera.mozgatás ha a városban, vagy a saját házunkban mozgunk akkor lehet irányítani az egérrel, de ezt a háborúban jobb ha elfelejtjük, de van megoldás erre is ha a védekezünk automatikusan a kamera be áll a hátunk mögé.
    A játék célja: kisebb nagyobb csatákban az ellenséges bázisok elfoglalása, melyre több opció van: a bázist védő csoportok leküzdése, tankok leküzdése, bázis vezetők leküzdése, figyelő tornyok lerombolása stb.
    Még nagyon a játék elején tartok így a késöbbi küldetésekről nem tudk tályékoztatást adni, de amit tudni kell a küldetés rendszerről, sajnos menet közben nem nézheted meg a küldetést így figyelni kell, bár még az elején az Instruktorok mondják hogy mit kell csinálnod.
    A gép igény:
    minimum:
    P4 1.8 GHZ
    512MB RAM
    1.8 GB HDD
    Vidi kártya: GeForce 5200 vagy Radeon 9550

    közép:
    P4 2.4 GHz
    1 GB RAM
    1.8 GB HDD
    Vidi kártya GeForce 7300 vagy Radeon X1300

    Nekem egy régi gépem van minimális beállításon simán fut akadás mentesen és szép képed ad a játék.









    Egy kis személyes megjegyzés:
    Bár jelenleg csak egy karakterünk lehet (vagy csak én vagyok a hülye és nem jöttem rá hogy lehet más karaktert csinálni) változatosan tehetjük egyedivé a karakterünket, és bár kicsit vontatottan indul szerintem jó játék és érdemes kipróbálni.

    A játék hivatalos oldala

    ----------------------
    Ha már van ilyen topic sorry én nem találtam, mehet a kukába, és bocsi a helyes írási hibákért :)