Okés most előszőr és utoljára lemegyek a szintedre mert látom csak azt érted!
"Azért, mert annyira sötét, részrehajló paraszt vagy, azért én nem fogom minden topikban újra, meg újra elmagyaráznom az egészet."
Hát az elmúlt hozzászólásaid alapján nekem úgy tűnik, hogy te vagy valami csökönyös paraszt, aki még akkor is a hülyeségét szajkózza amikor a fél fórum rajta röhög.
"Ne járasd le magad mindig evvel a farok dumával, hogy nem írtam le, mert sokszor leírtam, csak te, bunkó módon egy felsorolásból egyre, ha válaszolsz, az is hülyeség és elfelejted, hogy ott van egy rakat konkrétum még, amit figyelmen kívül hagytál…"
Az a baj, hogy akkora paraszt vagy, hogy még arra is képtelen vagy, hogy megnézd mit tud az a telefon amit folyamatosan szidsz.
"Szántam rá figyelmet, valamint te magad is tudod, hogy nem játszik mindent le a szifon konvertálás nélkül, iTunes függő, ha fel van törve, akkor többre képes, de SGS töretlenül is, nem is root-oltam, gyári állapotban tud mindent, majom!"
Az SGS SEM játszik le mindent. Az iphonet SEM kell feltőrni ahhoz, hogy lejátszon egy csomó formátumot, csak képtelen vagy azzal a kicsi csökött agyaddal ezt felfogni. Direkt bemásoltam neked, hogy pl az oplayer miket játszik le, de vazzeh arra képtelen vagy, hogy értelmezd a leírtakat, helyette nyomod a szokásos baromságodat valahonnan az agyad hátsó zugából.
"Külső feliratot is, lükefejű, MINDENT, amit szifon, meg még többet."
Ennyi az összes konkrétum amit le tudsz írni valóban. meg még többet. Ezt már sokszor hallottam tőled. Ennyivel jobb az SGS, hogy a Marson használatos fájlformátumot is lejátsza. Hülyegyerek.
"Tudod, te segglyuk, az Android eleve lehetőséget ad arra, hogy idegen eredetű alkalmazást telepíts, ez a szabadság, paraszt!"
Mondom én, hogy marsi szoftver akarsz feltenni. Arról már nem is írók, hogy melyikünk a paraszt amikor olyan telefont szíd amit soha nem próbált. Mi az hogy idegen eredetű alkalmazás??? Vazzeh ha nem elég neked 300e alkalmazás közül választani - ezt el tudom képzelni rólad - akkor egy gombnyomás a jailbreak. Jah tudom ez neked valahogy mindig kimarad mint alternatíva de hogy miért arra még nem tudtál válaszolni. (meg arra sem nagyon, hogy mi az amit appstoreban nem találsz meg és kurvára kell a göcsört telefonodra)
"TE, TE pöcs, TE vagy az, aki nem ismeri a másik kütyüt, de ugatsz baromságokat.
Csak ugye, amivel több az Android, az csak baromság lehet, szerintetek…."
Látod mekkora kretén vagy? Ülj vissza az iskolába és tanulj meg mondatokat értelmezni! Hol mondtam én bármit is az androidra. Egy kanyi mondatot se, csak a VALÓTLAN állításaidat az iphoneról azokat javítgatom, hogy ne legyen még egy szerencsétlen hülye aki idejön és azt hiszi, hogy egy modern telefon nem tud ilyesmiket. EZZEL állítod ki magadról folyamatosan a szegénységi bizonyítványt. FINGOD SINCS MIT TUD EGY IPHONE, és amikor egy két tulaj beírja, hogy hülye vagy akkor még nekiállsz megmagyarázni a hülyeségedet! EZ A GÁZ KISFIÚ! Mindenki leszarná a nagy pofádat az androidról, engem kurvára nem érdekel ha szerinted a világ legjobb rendszere, CSAK AZT NE MAGYARÁZD MÁR MEG HOGY AZ IPHONE NEM TUDJA AZT AMIT TUD!