• levente68
    Nagyjából igazad van, de azért vannak további hiányoosságok, pl SD, aztán az FM tuner, ami nekem ugyan abszolút nem kell, de a multimádiás telefonkirály mintha nem rendelkezne vele, míg egy 8 éves párezer forintos telefon meg igen? Nem zavaró?
    Idézem magam egy másik topik-ból, ez az, amire szarumán nem volt képes válaszolni:
    SD, full BT (Bluetooth 3.0), USB3, DLNA, tethering alapból, nem függ az anyacégtől minden mozdulat, Java, flash, DivX, mkv támogatás (4,3 GB-os mkv-t lejátssza!!!!), zenei és video fájlok konvertálás nélkül játszhatók, FM rádió (röhej a multimédiás telefonok királyának kikiáltott iPhone-on még mindig nincs), stb…

Azt pedig, hogy a hiányosságok azért vannak, mert attól stabil, azt én ugatom évek óta, tehát nem engem kell kisegítened ebben.

Szétnézek, ok? Te szétnéztél-e, milyen proci van az iPhone4-ben, mennyivel erősebb VGA van az SGS-ben, mennyire okos dolog a szervizben cserélhető akksi, miért nincs valójában SD benne, melyik DLNA képes, folytassam?
    Azt se kell nekem elmondanod, mennyire inspirálta a készítőket az iPhone az SGS tervezésében, hisz elsők közt ismertem el, hogy amiatt is tetszik annyira.

Bocs, de nem hagyhatom szó nélkül: úgy helyes: új fajta.

Tehát, a Samsung kreált egy telefont, ami minden oldalról majdnem mindent megad a felhasználónak, többet, mint az inspiránsok egyenként.
    NEM tökéletes, de sokkal közelebb van hozzá, mint azok bármelyike.
    (Lehet mondani, hogy lopott ötleteket, de vitázni is lehet, hogy mi a lopás és hogy ki mennyit és kitől lopott..., ebben Apple a legszarabb helyzetben van!)
    Ezt fáj beismerni, én tudom, de nekem valamiért mégis megy, pedig Nokia és WinMo rajongó is vagyok és el is ismerem az Android győzelmét felettük, csak kérem, ne temessük egyiket sem!