• Balumann
    #105
    Azon okokból te észlény, amit leírtunk már tíz milliószor,
    - 1 éve van kinnt kb., és nem mindenki tud oprendszert telepíteni, illetve akarja megszokni az újat, amikor xp-hez is alig ért, az minek telepítse aki havonta 1-2x kapcsolja be
    - Nincsen olyan számítógépe, amin stabilan tudna működni
    - Vállalatoknál, különböző helyeken, ahol sok számítógép van, nem éri meg a már beállított (és nagy valószínűséggel amúgyis csak 1-2 dologra használt, amire az xp is megfelel) XP -t leváltani (pláne ha szintén nincs meg a megfelelő számítógép, ami stabilan elvisz).
    - Kurva drága, és vannak akik nem szeretnek, vagy eleve nem is tehetnek fel Windows 7 -et, mert olyan környezetben mozognak, ahol ezt figyelhetik.

    Mindezek ellenére a Windows 7 felhasználása NÖVEKSZIK, a Windows XP pedig csökken, a másik amit gondosan figyelmen kívül hagysz, hogy aki ilyen gépen kipróbálja egyszer a Windows 7 -et, az már véglegesen is azt használja, nem teszi vissza az XP -t.

    "sablonos csúsztatás hegyeken és nézőpontokon túlról" Nézd, ha én dícsérek valamit, akkor az biztos hogy úgy van, a Vista -t teljes erőből fikáztam még én is. Mostmár 1 éve használom a rendszert, és tudom mi az ami sablonos csúsztatás, és tény. Ezek tények, és kb. 1% -át ha leírtam a rendszer előnyeinek, és amit kb. jópárszázezren meg is tudnak erősíteni, akik nem ennyire elfogultan támadják, mert ha a netbookon nem megy jobban, akkor mindenen csak szarabb lehet... omg.