• keysersoze
    #52
    Mind játszottunk már olyan játékkal, amit nem akartunk, hogy befejeződjön. A DLC egy remek lehetőség arra, hogy kinyújtsuk a játék élettartalmát és a rajongók is több időt tölthessenek kedvencükkel.

    Ez mind szép és jó is LENNE, ha egy DLC expansion minőségű lenne, de nem, itt csak arról van szó hogy +2 fegyver, meg +3 perc játékidő. Cserébe regeld a neten, ha vmi gond van, még a kimentett állásaidat se tudod visszatölteni mert belekavar. De a legbunkóbb hogy rendszerint olyan áron adják mintha valódi, teljes értékű expansion lenne.

    A kiadóknak és a fejlesztőknek a 'továbbadás' és a 'cserélgetés' a két legnagyobb ellensége, de a DLC-k segítségével okot adhatunk a rajongóknak arra, hogy ne adják tovább a programot

    Még egy ok arra hogy miért ne pazaroljunk pénzt erre. Ami a kiadónak bevétel, az nekem kiesés.

    A DLC hatalmas fejlődést jelent és remélem, hogy tovább fejlődik

    Én is remélem hogy 8-10 DLC összefejlődik 1 expansionná, és csak 1 DLC árát fogják elkérni érte, nem 10-ét.

    a legnagyobb vétket mégis a Ubisoft és a Microsoft követte el

    Az UborkaSzoftnak nem a DLC-zés a legnagyobb bűne, hanem a folyamatos netkapcsolatot igénylő játék. Megszakad a neted, már száll is el a játék. És mindezt a 21. században. Mondjuk tény hogy ezzel eléggé márkahűvé tettek, ha meglátom egy dobozon hogy UborkaSzoft, már garantált hogy meg se veszem.

    10 év múlva minden játék DLC formájában jelenik majd meg. Nem lesznek dobozos kiadások

    Végülis már most is van minden játéknak DLC kiadása: wareznak hívják. És tényleg ez a jövő, amibe a kiadók belekényszereítik a ma még fizetős vásárlókat. ^^