én nem értem miről megy a hablaty. pl én szeretem (legtöbb esetben sajnos csak szeretném) nézni az NFL-t pl, most miért is rossz az a sportnak, és miért is kapnak kevesebb pénzt? mert nem fizetek elő valami hivatalos streamre? ha jól tudom a tv-k amik közvetítik azok fizetnek a jogért hogy közvetíthessék, én meg úgyis olyan streamet nézek amiért már fizetett a tv társaság, cserébe nézhetem a reklámokat.
most sajna nincs semmi infóm hogy vajon az amcsi tv adók ingyenesek e kint vagy sem, de ha feltételezem hogy ingyenesek, szerintem a tv adók járnak csak rosszul az online stremmel mert nem tudják pontosan mégis hányan nézhetik az adásukat. de azt is csak maguknak köszönhetik, miért nem csinálnak minőségi streamet az adásukból azt nézhetnék rögtön a neten is minden felé, cserébe tudná a tv társaság mennyien nézik és kérhet többet a reklámokért. így mindenki jól járna szerintem
1. liga megkapja a pénzt valszeg még többet is mert tudják hányan nézik
2. tv társaság többet kérhet a reklámokért, mivel tudja hányan nézik, olcsóbb mint hagyományos módon terjeszkedni
3. nézőknek nem kéne szaladgálni egyik oldalról a másikra mikor mecs közben megszakad a stream és kapnának egy igényes szolgáltatást
lehet valamit nagyon félreértettem de szerintem amit levázoltam működik.