• Ulkesh
    #55
    "Egy apple cuccnál OTT is és ITTHON is sokkal jobbat kapsz annyiért, vagy ugyan azt jóval olcsóbban, tehát a többihez képest túlárazott, MINDENHOL"

    Hát igen, teljesen igazad van.
    A most bemutatott Air-hez képest is csak 2x annyiba kerül a Sony hasonló készüléke és mint láthattuk a túlárazott iPadnál is meglepő módon drágábbak a hasonló tabletek.

    Persze a szart lehet olcsóbban is beszerezni, már ha neked az megfelel (gondolok itt a csoda kínai utánzatokra).

    " (lást meizu jobb telefont csinált feleannyiért mint a szifon, és rányomták a kamuszabadalmi pert)."

    Ne haragudj, ha kiröhöglek, de az Miezu készüléke bár a maga nemében tényleg kiemelkedett a kínai tucathamisítványok sorából, de az iPhone-hoz nem igen merném hasonlítani, nem hogy jobbnak kikiáltani.

    " nálam egy almácska logó nem számít extrának"

    Nálam sem. Nálam a könnyű kezelhetőség, stabil és villámgyors működés, hosszú rendelkezésre állás és értékállóság sokkal fontosabb.

    Én speciel 1 éve úgy döntöttem, hogy a Mac Pro-mat leváltom egy Core i7-es konfiggal. Kizárólag márkásnak számító alkatrészeket vásároltam, csak olyat amit a legtöbb fórum kiválónak kiáltott ki.
    Azóta a második alaplapomnál, tápomnál és videó kártyámnál tartok, a Mac Pro 3 éves korában lett eladva és soha semmi probléma nem volt vele. Nekem ez is sokat jelent, ezért, ha később gépet veszek, garantáltan nem fogok ismét legoPC-vel szarakodni.