torreadorz#23
"Miért jönnék? Rabszolgaként szolgálni és fizetni az adót? A társadalomba vágyakozzak vissza, amelyet sosem kedveltem?"
Persze persze.
Mondcsak jártál te már külföldön? Én igen, és elmondhatom bármennyire is gáz az ország, egy idő után mégis alig vártam hogy végre hazajöjjek, magyar szót halljak, álljak a szokásos dugóban stb stb, de mégis itthon legyek. És gyanitom ezzel mások is igy vannak.
Na most, ez esetben te nem egy másik országba mennél, hanem egy másik bolygóra, hidd el nekem egy idő után még az is hiányozni fog hogy nem hánynak a nyakadba a metrón a csövesek hanem helyette egy élettelen bolygón élsz ahonnan nincs visszaút.
Mellesleg ne legyenek illúzióid egy mars kolóniával kapcsolatban. Mivel nem fenyeget a veszély hogy a földre visszatérve számonkérnek a tetteidért, és mivel egy nagyon speciális helyzetben vagy (nagyjából mint egy börtönben), sokkal durvább dolgok is történhetnek veled, mint hogy adót kell fizetned.
Például hogy te lennél a lány a fiúk között, mivel gyanitom te lennél a legnyápicabb, és törvény, rend és társadalom nélkül csak a puszta izomerő számitana.