Ezek megőrültek! Elvan a celeb ha játszik, a TV2 legújabb szórakoztató műsora
  • ratgab
    Ez nem Vágó István műsora, de nem is annak szánták! Az ilyen műsorok arra az egyszerű mindenkiben meglévő tulajdonságra építenek, hogy ha a másik kellemetlen szituációba került pl.: tortát dobnak a fejére (olyan régi poén, hogy szerintem még a kőkorszakban is eljátszották mamut belsőséggel) azon az emberek röhögnek (ami főleg barátok között szokott működni, egyeseknél durvább, másoknál csak vicces ugratásokig elmenő hülyéskedés szintjéig)

Én a tegnapi műsor olvass bugyiról című játékát láttam csak, de dőltem a röhögéstől. 10-15 csajnak a bugyijára felírtak összesen 5 betűt. A csajok terpeszbe álltak és egy bob szerű alkalmatosságon az egyik csapat átlökte a lányok lábai között(természtesen fix útvonalon haladt a jármű, így a lányok nem sérültek)a járművet! A járművön 1 az ellenfél csapatából való játékos feküdt, akinek az volt a feladata, hogy leolvasson minél több betűt a lányok alsóneműjéről, miközben a jármű mozog alatta.

A női játékosoknál ez még csak oké is volt, de gondolhatjátok férfi játékos ennyi formás fenék láttán mennyire tud koncentrálni (Pákó ugye nem tud beszélni megfelelően, így mire elmondta, hogy milyen betűt látott a játékosok és a műsorvezetők is sza..rá röhögték magukat). Leo nem tudott megszólalni fél percig a fenéközön láttán, ami teljesen érthető, mivel rendkívül csinos lányokról volt szó!

Eddig én csak ennyit láttam ebből a műsorból, de szórakoztatónak szórakoztató (éppenséggel lehetne a szomszéd Pista bácsi, meg Juli néni a műsorban játékosként, akkor is viccesek és érdekesek ezek a feladatok!