kovadam87#5
A multiját nem próbáltam de a single player módját egyáltalán nem is voltam képes végig vinni mert annyira nem éreztem úgy hogy foglalkoznom kéne ezzel a "programmal". Szerintem csúfot űztek a medal of honor névből és a frostbite motort is nagyon ócskán rakták az egész alá. Sem grafikailag sem játék élmény szempontjából nem tetszik.
Nagyon sajnálom hogy egy ilyen silány dolognak szenteltek időt pénzt és energiát, továbbá azt is hogy ezzel van aki foglalkozik és játszik. Természetesen tiszteletben tartom mindenki külön véleményét és látáspontját, de akkor is hova tartunk emberek?! :S
Nagyon silány ez a játékpiac mostanában és talán észre se veszik sokan de igenis lenne igény egy minőségi hosszú játékidőt biztosító, értelmes és érdekes új valamire amit a mai játékok egyszerűen képtelenek biztosítani, amit azért nem értek mert régen igen is voltak ilyenek. De ma már - mint azt sokan fel is emlegetik - egy kaptafára készül az összes, és igazán eredeti ötlettel nem állnak elő. Továbbá azt is sajnálom hogy az utóbbi időkben keveset hallunk a kisebb fejlesztő és kiadó cégekről, akik talán kicsit jobban nekifeszülnének ennek az egész játék piac előrelendítésében.
Én mint vásárló és gamer csak remélni tudom hogy a közeljövőben megint előjönnek nagy játékokkal, amiben csupa újítás van, és nem a grafikára gondolok mint azt szerintem sokan teszik, hanem tényleg, valami egészen új és megdöbbentővel, valami igazán új és eredeti alkotással ami százezreket lebilincsel és nem enged elszabadulni :) persze nem kizárólag fps irányzatban és nem kifejezetten multira kiélezve.
remélem nem bántottam meg senkit, nem volt szándékom offot indítani és ne gondoljátok azt hogy szélsőséges gondolataim lennének. Nem mellesleg azt se értsétek félre hogy manapság nincsenek jó játékok nem ezt mondtam. Csak igazi nagyokból van vajmi kevés.