• Skynet
    Nem szívesen rontom el a kedved de még a Crisis Warhead-ben is több élvezet és potenciál van mint a MOH-ban.
    A MOH mesterséges intelligenciája szintén nulla, volt hogy gránátot dobtam az ellen közé,ordítottak hogy gránát aztán szépen ottmaradtak és felrobbantak..Volt hogy az ellenfél mellől lőttem észre se vettem azthittem csapattárs, de őt sem nagyon érdekelte hogy halomra ölöm a társait fél méterrel mellette állva...
    Fedezékbe max azok vonulnak akiknek a script szerint is fedezékből kell lőni,aki a térközepén kapja a skulókat az meg sem prübál fedezékbe rohanni...
    Lövéstávolság? Ott legalább van, a MOH-ban gyakorlatilag pontosan ugyanúgy lősz el bárkit a térkép másik felén mint 10 centivel az orrod elött...Sem szórás, sem fegyver rángatás, semmi...Szerinted??? :D
    És ez siker 2010-ben...Itt tartunk...
    Jelen pillanatban szerintem nem tud senki olyan nagyonn címet mondani az elmúlt 5 évből ami akkora arcade szemét multival rendelkezik fegyvermehanika és hatás terén mint a MOH...Egy rommábutított szemét lett hogy autista sanyika is tudjon fregelni benne fél kézzel részegen becsukott szemmel...