• NEXUS6
    #7
    Szerintem meg akkor nyer igazából a vásárló, ha minél több rendszer van a piacon. ez ellentmondásosnak tűnik, mert ez azt is jelenti, hogy mindig lesz olyan tulajdonság, szolgáltatás, ami még a legjobb készülékkel sem elérhető.

    Ez azonban akkor is így van, ha "csak egy marad" csak éppen akkor nem tűnik fel, mert a rivális rendszerek és velük jó néhány pozitív tulajdonság egyszerűen kihal.

    Azonban, ha sokfajta rendszer van a porondon a vásárlónak mindig van lehetősége, hogy egy viszonylag optimális gépet válasszon a saját igényei szerint.

    A magam részéről legutóbb a Samu Bada-ra szavaztam. Ha nem telót, hanem netbookot, vagy táblaPC-t akarok venni, akkor talán más OS is szóba jöhet. De szerintem ez van most a legjobban a hardverhez optimalizálva, és ez jön a legjobb hardverrel is a a maga kategóriájában. Annyira nem is zárt az OS, szóval jönnek rá fejlesztések, viszont java/flash is csont nélkül megy rajta, ami pl a IPhone-ról nem mondható el. Az Iphone G4-et mellbeverő hardvere van a Wave S8500-nak. Nem igazi nagyon komoly OS a droidhoz, winhez képest, de egy telónak szerintem bőven elég. Nem atomháborút akarok rajta nyerni.