• Penge4
    "Nincs ilyen hogy csak egy userJS, hidd el, írtam már Chrome bővítményt."

Látom, nem érted. A userscripts.org-ról beszélek. Vannak fent 2005-ös scriptek is, amik még működnek és akkor még sehol nem volt a Chrome.

Tehát két eshetőség maradt. Az egyik, hogy a userscripts.org adminjai összefogva a sokszázezer script mellé írtak manifest fájlt, ami ilyenkor települ a Chrome-ba, a másik, hogy ebben az esetben a Chrome generálja le az alapszintű manifest fájlt, ami a userJS header információit tartalmazza.

"Egyetértek azzal hogy ésszel kellene csinálni, de logikus lépés hogy ezzel próbálják megvédeni a tájékozatlan felhasználókat."

Aki egy ilyen műveletet végrehajt az tájékozatlan?

Egyébként nem szándékoztalak meggyőzni semmiről, én örülnék a legjobban, ha tényleg olyan lenne ez az Extensions API, amilyennek leírod, az első biztos az lenne, hogy az Illegal URL-es marhaságot kilőném, de sajnos az is belső lap. :(

Félig off: Nem érdekes amúgy, hogy már két napja megjelent a cikk és rajtuk kívül csak egy ember írt a topicba, ő is kérdezett (+ akik válaszoltak neki), sehol egy troll aki jól megmondja a magáét, hogy miért szar az Opera?

Gyanús. Mikor megnyitottam a cikket már ösztönösen néztem a scrollbar méretét.

Bár ha belegondolok már az oldalak is elfogytak, amik nem mennek Operával (vagy ha van is, az Chrome-mal vagy talán Firefox-szal vagy IE8-al is szar) és most a végső döfés is megvan, tehát már azt sem mondhatják, hogy "Az Operában nincsenek addonok."

Sakk-matt.