• Jakuza001
    #43
    "Mindenki egyet ertett abban, hogy az Arcania egy tisztesseges iparosmunka"

    Marmint a magadfajta idiotak ?

    Akkor ez a velemeny mi ?

    "Nos ezzel a résszel sikerült alulmúlni a sorozat összes eddigi darabját. Ráadásul RPG-nek csak nagyon jó szívvel lehet nevezni, inkább a hack & slash stílusra hajaz.
    1 valamiben viszont hasonlít a korábbi "epizódokhoz", ez pedig a trágya, fos szar, hanyag, hulladék (elnézést de nem lehet rá megfelelő szavakat találni) programozás.
    Az ember azt gondolta volna hogy most hogy új motorral dolgoztak, sikerül rendes munkát kiadni a kezeik közül. Hát ez nem így történt.. Sokszor 3x3-as kis termekbe is ami tök üres volt, nem egyszer esett be az fps (hosszabb időre) 17-18 körülire. No comment.
    A vége főleg nagyon gázos ebből a szempontból.
    Amit még nem tudok hova tenni.. :
    Az árusoknak sok értelmét nem láttam, ahogy a pénznek sem. A játék elején bevásároltam 999db kötszert, azzal végig elvoltam. (és még nyilván maradt is egy csomó) Ezen kívül más nem kellett, ugyanis mindent meg lehetett találni a "szabadban"."

    Ja es megegyszer az Alien Breedhez visszaterve, ez a hulladek Arcania, barcsak olyan szinvonalas lett volna, mint az Alien Breed abban az idoben amikor keszult.

    Szoval kar erolkodnod a nyomoroddal, hogy mar mas idot irunk. Ettol meg a ket jatek szinvonala kozott az idohoz viszonyitva eg es fold a kulonbseg es nem az Arcania javara.

    Amugy pedig a fejlesztokre visszaterve akik a Gothic 3 es ebben is resztvettek.

    "Mas fejleszto csapat ? Tenyleg ? Akkor elmondom, hogy a Gothic csonkjan a fejlesztok osszekaptak es kulon utakra tevedtek es mindkettojuk elkeszitette a maga kis gothic klonjat es mindketto egy nagy tragyadomb.
    PErsze ettol meg az eredeti keszitok alkottak a fejlesztocsapatok magjat."

    Javaslom a mondatok ertelmezeset, bar neked sargalaposan, ez nehezedre fog esni.