• B0nFire
    Úgy látom, mind ugyanazokat szúrtuk ki. Brit tudósok. Naná! Azt miért nem emlegetik, hogy a sportolás egészségtelen, mert a lihegéstől a vér pH-ja savas irányba eltolódik, ami acidózishoz vezet, ami végül reumás ízületi gyulladást, köszvényt, bőrgyulladásokat, bélnyálkahártya-gyulladást, érelmeszesedést, cukorbetegséget és [b]rákot[b] okoz. Na, szaladgáljon, akinek két anyja van!

De tényleg? Azt miért nem írják, hogy miféle pszichés betegségeket okoz? Aztán meg ami ma betegség, az holnap már természetes. Anno az epilepsziára is azt mondták: nyavalyatörés, és az ördög műve, mert megszállta a pácienst. Nosza süssük csak meg!

Rám amúgy sem vonatkozik ez már, mert én már nem vagyok gyerek. Azt mondják, a mai fiatalok még a szabadidejüket is internet kávézókban, vagy online lövöldözéssel töltik és az milyen káros.

Én a fiatalkoromat a kocsmában töltöttem, jobbára az asztal alatt. Az talán hasznosabb volt? Ha nem lenne internet, már a föld alatt lennék régen. Ne beszéljenek már hülyeséget állandóan!