• sanyicks
    #17
    Okoska! tudod egy bmw nem csak designban jobb egy trabantnál, hanem sokminden másban is. zongoránál szintén ;)
    Neked honnan való ez a logika ha valami jól néz ki az jobb? munkák pityutól hallottad?
    nem azt mondtam hogy az a buzoid aki szereti ha valami jól néz ki (mert egy nőnél, meg egy kocsinál ez normális. Viszont egy elektronikus eszköz, aminek a kijelzőjét nézzük, más részét nem, ott nem normális dolog ha valaki azt nézi elsőnek, hogy le van e kerekítve a sarka, vagy nem.
    Azt meg tudom hogy a buziknak nem nagyon van szépérzéke, ez látszik az általuk készített női ruhákban és az általuk tolt kisfiús(piszkafa) női modellekben, ettől még ő náluk első a dizájn vagy akinek kis beütése van ;)
    Tudod attól hogy munkák pityu azt mondja, hogy 0,025% vékonyabb a 4g mint a 3g és az fantasztikus, vagy most a lekerekített téglatest helyett a nem lekerekített a menő, attól uganúgy a képátmérő marad a korlát, és nem az ahhoz képest már bőven elenyésző vastagság, ugyanis normális ember nem akarja bakelitlemez tokba csúsztatni a tabletjét, mert ugyan olyan cipelni, és tartani mint egy vhs kazetta vastagságú cuccot. Persze villogni is lehet vele hogy milyen vékony, de ez kb olyan mint 3dmark pontozgatni, ami jól néz ki, de gyakorlatilag semmi értelme.