• Balumann
    #13
    Nagyon kevés készüléktípus van (okostelefonok, netbookok, ipad, laptopok, pc) amit kifogásolnék, mert általában mindegyiknek van valamilyen előnye, ami miatt egyes felhasználóknak inkább azt éri meg választani, de ezen akárhogy töröm magam, kénytelen vagyok föladni.
    Méretben, súlyban gyak. megegyezik a 9-10 colos netbookokkal, akuidő relatív, mert vannak ebben a szériában 6 cellásak amik 6-7 órát is kibírnak, a 4 cellással egyezik meg az üzemideje (4 óra papíron csak 3 és fél óra powersaving módban..., Windows 7 -nél fantasztikus lehet úgy dolgozni), viszont billentyűzet + touchpad helyett kapsz egy sokkal korlátozotabban és még elég kezdetlegesen - gyakorlatilag sok mindenre fullra alkalmatlan érintőképernyőt (sok ujjlenyomaton keresztül biztos élvezetesebb multimédiára is használni...), ráadásul egyel kevesebb USB port.

    HDMI meg mire, erősen kétlem, hogy szükség lenne egy egyszerű VGA kimenetnél, az összes HDTV -n van olyan bemenet, és hdready felbontásnál nem nagyon lehet különbséget észrevenni, cserébe bármilyen régebbi monitorra is rá lehetne dugni. (ahogy én teszem is sokszor a 900HA netbookommal, ELTE -n is meg itthon is néha, hdtv -re), fullhd -t se tud lejátszani, csak hdready -t (abból se minden kódolást).

    Tehát összességében, ez tényleg csak valami vicc lehet, pláne ilyen áron.