• hdo
    Hogy konkretizáljam:

Chrome : flash plugin folyamatosan crashel, a beállítások ellenére sem jegyzi meg az ablakokat amivel bezárom, hogy legközelebb azokat nyissa meg. Plugint hiába rakok hozzá fel, mert egy ezreléknyi verziószám változás után a plugin már nem megy.

Firefox: Hiába rejtem el a menüsávot, a kedvenceket, a könyvjelzőket, még mindig a legtöbb helyet foglalja a képernyőn. A külön processként futó plugincontainer-ével a legtöbb memóriát foglalja mindhárom közül, és nagyon rühellem hogy a böngészősávba beírva nem ismeri a g, w stb. kapcsolókat, közvetlenül beírva pedig a google találatok helyett az "i'm feeling lucky" féle google találatot tolja az arcomba, emiatt hatékony keresésre alkalmatlan.

Opera: imádom, jobbára mindig azt csinálja amit és ahogyan azt én akarom, de a lehető leghülyébb helyzetekben képes appcrash-t produkálni, van hogy akkor, mikor nem is használom, lenn van a tálcán, van hogy éppen mikor bezárok egy tab-ot. Indításkor előző session-t folytatva elindít minden flash videót ami csak el tud indulni, amit nagyon rühellek mert hangzavart produkál. Google képtalálatoknál egyedül ez nem ismeri a kizárólag thumbnail nézetet, amit szintén nagyon rühellek, mert gyakran használom.

Tuti van amit kifelejtettem, de később hozzáfűzöm majd, edit gomb hiányában. VIP out of question.