Ulkesh#23
"Csak arra akartam célozni, hogy minek vegyem meg ugyanazokat az alkalmazásokat még egyszer másik oprendszerre (már ha vannak egyáltalán ugyanolyanok), amiket egyszer már használtam és tetszettek."
A legtöbb újabb alkalmazásnál erre nincs szükség, mert unibinek, vagyis mindkét rendszerre települnek és mindegyiken natívan futnak.
"Az iPad felbontását még kevés progi támogatja natívan"
kb. 30 ezer natív alkalmazás van már iPadre, ezt nem nevezném annyira kevésnek.
"amikből külön "HD" verzió készült az iPad-re"
Ezek kezdenek kikopni, bár elég jó üzleti modell ugyanazt kétszer eladni :D
"Sajnos (szerencsére) nem élek Amerikában, és nem kapok zsebpénzt se. Momentán semmilyen pénzt, ez az egyik oka, hogy jegeltem a tablet-projektet."
Főleg, hogy itthon főként horror áron adják a készüléket, ami valóban nem éri meg.
Én 125-ért vettem még áprilisban, ami mondhatni aránylag korrekt ár volt érte.
" on-screen billentyűzet cseréjét alternatív beviteli módokra (t9, Swype, stb)"
t9-et alapból tud, Swype is van (legalábbis videót láttam már róla, de engem hidegen hagy).
"Android rootolás nélkül is tudja az ilyen trükköket."
Androidnál meg másért rootol az ember fia, pl. a normális backup miatt, ami meg iOS alatt alapból megoldott. Egyik kutya, másik eb. A két platform között leginkább a rájuk fellelhető alkalmazások mennyiségében és minőségében van a legnagyobb különbség, toronymagasan az iOS javára. A két rendszer gyorsasága, stabilitása sem egy súlycsoport, szintén az iOS javára.
Az Android szépen fejlődik, de rengeteg gyerekbetegségtől szenved jelenleg, amit előbb ki kellene nőnie, hogy egyenrangú félként tudjon fellépni az iOS-el szemben.