• redgreen
    Csak arra akartam célozni, hogy minek vegyem meg ugyanazokat az alkalmazásokat még egyszer másik oprendszerre (már ha vannak egyáltalán ugyanolyanok), amiket egyszer már használtam és tetszettek. Egyelőre ezért esik ki az Androidos tablet. Igazad van, az iPhone appok között vannak olyanok, amik nem használhatók jól rajta, de a pixeles grafika ami a legkevésbé zavar. Az iPad felbontását még kevés progi támogatja natívan, de egyre-másra jönnek ki a verziófrissítések, amik már igen. De olyanok is vannak, amikből külön "HD" verzió készült az iPad-re, ám azok legalább háromszor annyiba kerülnek, tehát ha azok alapján kellene döntenem, valószínű másik rendszer mellett tenném le a voksom.
    --
    Sajnos (szerencsére) nem élek Amerikában, és nem kapok zsebpénzt se. Momentán semmilyen pénzt, ez az egyik oka, hogy jegeltem a tablet-projektet.

"Pedig jailbreak után kissé jobban hackelhető, mint bármelyik konkurens rendszer :D" - on-screen billentyűzet cseréjét alternatív beviteli módokra (t9, Swype, stb) légy szíves magyarázd már el. Android rootolás nélkül is tudja az ilyen trükköket.