Hát most őszintén, én inkább csak örülök neki, hogy ezen játékok többségének nem lett folytatása.
Néhány ezek közül igazi kult klasszikus címmé vált, ha lett volna folytatásuk (ami egész egyszerűen TELJESEN BIZTOS, hogy szarabb lett volna), az elhomályosítaná az első részt. Volt már erre példa.
Nem mellesleg jópár cím ezek közül teljes, kerek, és kvázi folytathatatlan sztorival rendelkezik. Full Throttle-ban megoldottuk a gyilkossági ügyet, meg megmentettük az utolsó igazi choppereket gyártó gyárat. Hová lehetne ezt folytatni? Hagyjuk már. Torment ugyanez. Leszarom a masseffectes csillivillit, az a játék még ma sem túl csúnya, most nyár elején szedtem elő, viszont a sztorit úgy mégis, hogy lehetne folytatni?
Oni meg, úgy őszintén, ki a tökömnek hiányzik? Olvastam a kritikákat, mindenki el volt tőle ájulva, én kb fél óráig bírtam idegekkel, agyatlan unalmas szar volt. Erős a gyanúm, hogy azok a pozitív kritikák kicsit hátszéllel íródtak...
A Freedom Fighters "folytatása" a Kane&Lynch.
A Psi Ops tök jól hangzott leírások alapján, de aztán amikor megláttam, hogy körökre osztott, és hogy ez a körökre osztottság nem csak csatában, hanem csak úgy az utcán sétálgatva is bejátszik, akkor azonnal kapott egy uninstall-delt.