Steel Armor: Blaze of War
  • bgabor
    Igen, a módszer a következő:
    Kijelölöd először a térképen a harc színterét a kis ikonnal, ezzel kiválasztod azt a 3X3-as részt, ahová majd az egységeket teszed a térképen. Ezután alul a piros zászlóra katintva felhozod a saját egységeket, és leteszel egy olyan tank companyt a térképre, amiben M-60 vagyy T-62 van. Majd pedig alul a kék zászlóra kattintva felhozod, és a térképen elhelyezed az ellenségeket. Ezekután már engedi elindítani a játékot az alsó gombal.

Az ezután bejövő taktikai felületen lehet kiadni a kezdeti parancsot az egységeknek.(én it szoktam kiadni, hogy senki se lövöldözzön vagy mozogjon, csak én, mert gyakorolok). Nyomsz két entert és kezdődik is, bent találod magad a tankban.

Fontos hogy a quick battle beállításoknál be lehet tenni ellenségnek 'Targets'-et is, azaz olyan ellenséget, amely csak mozog, de nem lő vissza. Néhány ilyen target T-55ös csoportot leraksz a térképre, kiadod a tieidnek a 'ne lőj/ne mozogj' utasítást, és már lehet is kezdeni az ismerkedést a tankokkal.

Sajnos én sem tudom mire vélni ezt a sakktáblás "stratégiai" kezelőfelületet, nem vágom mire volt ez jó. Ha itt nem csinálnak gyorsan a fejlesztők egy 'single missions' opciót, stratégiai térkép nélkül és jó sok pályával, ez a játék halott. Remélem azért a modderek ki tudnak majd hozni belőle valamit, mert sokkal jobban fut mind a Steel Fury.