who am I 7#28
"pár évet fotókon, és ég a feje, hogy milyen ruhákban járt, milyen haja volt, milyen zenét hallgatott. " Mr.következetesség.Akinek nincs jó izlése, és értékítélete nameg ESZE.AZ foghatja is a fejét, hogy mi a xart csinált.Másrészről pedig, ne akard már, hogy egy 18 éves úgy gondlodjon és viselkedjen mint egy 30 éves. EMBER, gondolkodj már.
Másik.Nem mondhatod ki globál, h ez a telefon szép.Nem kell harcoskodni, az, hogy SZERINTED szép, az egy dolog.És ennyi, nem kell téríteni a hülyeségeiddel mást.Ez a telefon az én megítélésem szerint közepes.Persze ez teljesen irreleváns a profitot illetően, de a külsőt illetően nem, és szerintem vannak még ezzel így egy jópáran.Ez is egy réteg, el kéne fogadni, tudod?Vagy majd fogod 5 év múlva a fejed, hogy milyen forrófeju" kis okoska voltál (már megint).
Ha 4es szifon és eközött kellene választanom, akkor a szifont választanám..mondom ezt úgy, h nokiám van (és nagyjából meg is vagyok elégedve vele) és kikészítenek az almafanok.De az eladások majd meglásssuk, h mit tükröznek...
Meg egyébként is, a mai telefonok már rég túllóttek a célon, amit TELEFONNAK hívunk..már nem csak a számgombok és fel-meg-lerakó gombok vannak rajta.Ez van...