• MrSpock
    #17
    Erre csak annyit,hogy útvonal tervező és valós autós út között igen nagy lehet az eltérés. Megnézném én azt,hogy 11 óra alatt leérsz Thessalonikibe. Persze autóval semmi gond nem lehet,az egész út egy séta galopp. Már a horvát tengerpartra leérés és vagy 10 órás procedúra,innen délről is. Én nem voltam,de haverom igen,és nem szokott csigatempóban haladni. De azt mondta autóval többet ha lehet nem megy. Repülő mindenféleképp ygorsabb,és most ne azzal jöjjünk,hogy eleve elalszunk és lekéssük a gépet!Mert amit itt írtál majdnem az,gyorsforgalmi,dugó,egyebek. Az ,hogy kötött a menetrend? Miért autóval nem az,ha időre mész?Nyomni kell a pedált,hogy odaérj,nem beszélve hogy esetleg fáradsz,nagyobb a balesetveszély,és általában nem mindig te okozod.
    Ha meghibásodik az autód,persze pik-pakk meg is csinálják ott mindjárt. Főleg ah elkel szállítani mondjuk 100km-re és valami komolyabb gondja van,már lőttek is a nyaralásodnak. Lehetne sorolni még itt az érveket a repülés mellett. 1000km felett kifizetődőbb azért repülni. Persze jól kell megválasztani az időt is,meg esetleges sztrájk egyebek ne legyenek.
    Cuccot meg annyit kell pakolni ami épp szükséges. Nem kell a fél hűtőt,spájzot bepakolni!:-D Ruhából sem kell 2bőröndnyi szerintem.