• Balumann
    #13
    Hát nyilván attól is függ, hogy milyen egyetemről van szó, én ELTE -n (általános rendszergazda szakon) rengeteg dologra tudom használni. Viszonylag olcsó (60-ért már lehet kapni, én még 70 körül vettem), könnyen hordozható (mivel kocsim nincs, és pénzem is kevés, ezért a laptop nálam gyak. kilőve), viszont szempont volt, hogy legyen billentyűzete a gyorsabb írásokhoz (pl. jegyzetelés, programozás), tudjak használni PC-s programokat (Office, programozó alkalmazások mint Codeblocks, Dreamweaver CS4, hálózati alkalmazások, rendes böngésző legyen Flash Playerrel), meg ilyenek. Nekem a 900HA nagyon jól bevált, szinte állandóan használom, amikor suliban vagyok, de nyaraláskor is nagyon jó szolgáltatot tett például, meg utazáskor is tudom használni simán (olvasás, honlapkészítés gyakorlás). Előadásokon ezen jegyzetelek, vagy követem az órai diát (közben meg netezek, msn, ilyesmi ^^).

    Ráadásul kikapcsolódásra is alkalmas (mégha nem is a legideálisabb eszköz ezekre, de a többi szempontot figyelembe véve jobb mint a semmi), filmnézésre és bizonyos főleg régebbi játékok futtatására. Pl. tegnap olyan jót CS 1.6-oztunk, bár igaz a kijelzőt rákötöttem monitorra (gépterembe benntmaradhattunk, és pont 2 óra szünetünkben nem is volt ott óra ^^).

    Tehát ne mond, hogy nem használható semmire, mert ez NAGYON NEM IGAZ, egyre több ismerősöm választott netbookot, és mindenki egekig dícséri, nagyon jól használható. Ráadásul utóbbi Zeneművészeti egyetemre jár, és még ott is nagyon jól jön neki ^^