Csak komolyan!
-
Nem eresztetted bő lére az introt :))
Na, de:
Ez egy rohadt nehéz kérdés!
Ha a kisebb rosszat nézzük, kvázi meggyógyul a csaj, akkor naná. :)
Ha azonban tartós mozgássérült csajról beszélünk és MAGAMBÓL indulok ki, helyből biztosan nem.
Az ember általában olyan párt választ magának, akivel van néhány közös vonása.
Érdekemberek és idióták persze kivéve.
Én állandóan izgek-mozgok, csinálok vmit, sportolok, játszom, új dolgokat keresek, intézkedem. Ebben egy mozgássérült ember biztosan nem tudna partner lenni. Ez persze a barátságot nem zárja ki, mindamellett hogy szerintem férfi és nő között igazi barátság nem létezik. Az egyik mindig többet akar. Jellemzően a csávó.
Még mielőtt szót emeltek, h 1-2-3 csajjal tök jó haverok vagytok: AZ NEM BARÁTSÁG, amikor beültök egy pubba és hatalmasakat dumáltok. Különben is, egy egészséges nő a külsőségek és az ész köré csoportosítja a beszédtémáját, míg egy férfi a hatalom, az erő és a pénz köré. NAGY ÁTLAGBAN persze. Közös téma, így akkor akad, ha az egyik enged, nyit a másik felé, érdekli a másik.
Mi faszik első körben látunk egy arcot, egy alakot és egy p.nát. Tecccccccik, nem teccccik így van. :) Aztán jön a többi: szeretet, hűség, stb. A nőknél bizonyos kor után "legyen egy fokkal szebb az ördögnél" (jónéhányan megkísértik mégis ezt a határt) ÉS A LEGFONTOSABB: nyújtson neki erkölcsi és anyagi biztonságot.
Egy nő részéről tehát a barátságnál több "vonzalom" kialakulhat egy mozgássérült ember iránt. Ebből azonban csak hamar sajnálat lesz, így megette azt is a fene.
Nálunk férfiaknál azonban nagyon ritkán. Kivéve, ha a csávó mártír, önértékelési gondjai vannak és cölibátust fogad.
Mondom ezt úgy, hogy minden tiszteletem azoké a mozgássérülteké, akik hátrányosnak mondott helyzetük ellenére aktív és példamutató életet élnek.
DE
Más üzletet kötni, más ismerősi viszonyt ápolni, más barátságot kötni és nagyon más EGÉSZSÉGES párkapcsolatban lenni egy mozgássérült emberrel.