• narumon
    #142
    "mert DIREKT félremagyarázod és örülsz, mert azt hiszed, megmagyaráztad... FAIL!"

    Látod, én meg azt érzem, hogy te magyarázol félre.

    "Korrektebb lenne, ha, mint már egyszer megtetted, beismernéd, hogy ezek valóban így, meg így vannak, de te már hívő lettél és szerelmes, tehát hagyjunk téged abban élni, de nem, te újra, meg újra megpróbálod elmagyarázni, hogy az ég zöld."

    Hát szerintem ilyet nem tudsz mutatni....

    "Én megtettem, elmondtam: ez, meg ez jó az iPhone-ban, de amíg az, meg az hiányzik, addig se nem jobb ÖSSZESSÉGÉBEN, se nem kell. Ingyen sem, pénzem van elég, ne hidd, hogy az akadály!"

    Figyi ha megnézed amit írsz akkor nagyon kifordítottad most is a dolgot. Mert nekem tetszhet összességében az iphone4 jobban, de neked az SGS igen. Leírtam már, hogy mi nem tetszik az SGS-ben. Pl a kialakítás minősége; és akkor hiába írod, hogy neked megfelelő mert NEKEM nem az. Azt is leírtam, hogy szerintem az appstore jobban használható mint a Market, és hiába írod le még ezerszer, hogy szerinted ugyanolyan jó NEKEM nem az, mint ahogy a kijelzője is jobb az iphone4-nek nagyító nélkül is. Ezek alapján ÖSSZESSÉGÉBEN számomra jobb telefon az iphone4, és ezt akárhogy csűrheted csavarhatod. Okés, hogy leszarod hogy nekem mi kell, de mint az eladások mutatják elég sok embernek az kell (ne gyere a marketing bullshittel, meg hogy mindenki hülye aki nem úgy gondolkodik mint te.) Nekem kéne ingyen az SGS, de nem cserélném le az iphonet rá, hanem odaadnám egy családtagnak vagy eladnám. Talált pénz.

    Megpróbálom még utoljára egy autós példával érzékeltetni amit írok, hátha megérted.
    Tegyük fel, hogy van egy 2000cm3 Suzuki meg egy alap 1600cm3 BMW.
    Nagyobb motort van a Suzukiban? Igen. Jobban megy? igen. Olcsóbb? Igen. Jobb vezetni mint a BMWt? Nem. Ugyanaz a kényelem/ komfort? Nem.
    Aki nyomni akarja mint a hülye az Suzukit vesz, én meg BMW-t.
    Legalább arra válaszolj, hogy érted-e amit mondani akarok.

    "1: az ötödik generációja (lol, igazam lett, ez az ötödik) már erősen nyitni fog a hiányok leküzdésére (maradt még azért...)"

    5.? Ez hogy jött ki? 2g (only usa), 3g, 3GS, Iphone4, ez négy generáció. A jósóláshoz meg nem kellett semmi, töretlenül fejlődik a szoftver, a régebbi telefonok is tudnak egy csomó mindent amit eddig nem. Pont ez tetszik még benne, hogy ez nem Nokia, hogy midnen egyes új szoftvert új telefonként ad el.

    "2: az iPhone lenyomása pont az iPhone feature-inek alkalmazásával fog történni (ebben is igazam lett az SGS-sel)"

    MElyik saját featurrel nyomták le szerinted? (mát ha beszélhetünk lenyomásról egyáltalán.) Ráadásul szerintem a Samsung csak álmodozik róla, hogy az SGSből annyit adjon el mint az Apple az Iphoneból.

    "3: az ára is zuhanni fog (na, ebben tévedtem, háháhá, sok a hülye, akit a markecing - nem elírás! - még megbűvöl )"

    De miért? Miért kell mindig ezt a szar dumát nyomni? Racionális döntésekkel szerinted nem lehet mást választani csak SGS-t? Ezt a marketing dumát bemonyomod mindenkinek aki nem SGS-t vesz? A sok nokiásnak vagy HTC-snek? Nem értem....

    "Bő egy hónap tesztelés után elmondom, volt applikáció fagyás, volt, hogy újraindítottam, mert azt hittem kell, tévedés volt, nem kellett volna, maga az oprendszer nem fagy, nem akadozik, egy-két ritka esettől eltekintve, minden működik, mindent meg tudok csinálni és ami nincs "

    Figyelj ezt én is el tudom mondani, sőt nekem még tévedésből fagyás sem volt, minden működik mindent meg tudok csinálni, nem találkoztam még semmi olyannal amire szükségem lett volna és nem ment.

    "iPhone-ban, az érdekes ebben benne van, persze DVB tuner nincs, se T, se H, az igaz, de amíg iPhone félkezű, féllábú (túlzás, de jogos), addig ne azt keresd, mi hiányzik még SGS-ből."

    Nem azt mondom, hogy abból hiányzik csak példaként hoztam fel, ha már valami hiányozna akkor semmi szin alatt sem a rádió hanem inkább az ingyen tévé (mert előfizetéses az ugye van)

    "Ára pedig sokkal kedvezőbb, akárhogy csűröd, minősége se rosszabb, és ne feledjük, iPhone belül Samsung, háháhá és ettől nem szarabb, sőt ettől jó annyira, amennyire az...!"

    Ezen nem fogunk zöld ágra vergődni. SZERINTEM rosszabb minőségben bármennyire mondod, hogy nem. Azzal sincs baj, hogy neked ez nem fontos, de én a full üveg kinézetet nem cserélném le egy szaros FM rádióra.

    Kérlek ha válaszolsz akkor normális hangnemben tedd meg, mert fröccskölődéssel semmire nem megyünk. Amíg értelmes mederben van a téma addig lehet beszélgetni (hajlandó is vagyok), de az anyázás nem az én világom abban nem szeretnék részt venni. Bocs kicsit hosszú voltam már megint.