• levente68
    Ami rád jellemző: írok fél oldalnyi érvet, abból EGYET kiragadsz, megtámadod, akkor is hülyeséget írsz, mert DIREKT félremagyarázod és örülsz, mert azt hiszed, megmagyaráztad... FAIL!

Korrektebb lenne, ha, mint már egyszer megtetted, beismernéd, hogy ezek valóban így, meg így vannak, de te már hívő lettél és szerelmes, tehát hagyjunk téged abban élni, de nem, te újra, meg újra megpróbálod elmagyarázni, hogy az ég zöld.

Én megtettem, elmondtam: ez, meg ez jó az iPhone-ban, de amíg az, meg az hiányzik, addig se nem jobb ÖSSZESSÉGÉBEN, se nem kell. Ingyen sem, pénzem van elég, ne hidd, hogy az akadály!

Maga a design mindig is tetszett, bár fentartásokkal, drukkoltam is, jövendöltem is, hogy:
    1: az ötödik generációja (lol, igazam lett, ez az ötödik) már erősen nyitni fog a hiányok leküzdésére (maradt még azért...)

2: az iPhone lenyomása pont az iPhone feature-inek alkalmazásával fog történni (ebben is igazam lett az SGS-sel)

3: az ára is zuhanni fog (na, ebben tévedtem, háháhá, sok a hülye, akit a markecing - nem elírás! - még megbűvöl )

Bő egy hónap tesztelés után elmondom, volt applikáció fagyás, volt, hogy újraindítottam, mert azt hittem kell, tévedés volt, nem kellett volna, maga az oprendszer nem fagy, nem akadozik, egy-két ritka esettől eltekintve, minden működik, mindent meg tudok csinálni és ami nincs iPhone-ban, az érdekes ebben benne van, persze DVB tuner nincs, se T, se H, az igaz, de amíg iPhone félkezű, féllábú (túlzás, de jogos), addig ne azt keresd, mi hiányzik még SGS-ből.
    Ára pedig sokkal kedvezőbb, akárhogy csűröd, minősége se rosszabb, és ne feledjük, iPhone belül Samsung, háháhá és ettől nem szarabb, sőt ettől jó annyira, amennyire az...!