• narumon
    Érdekes, tőled még ennyit sem láttunk de mindegy. Háromszor kérdezted meg hogy miben gyengébb az android az iosnél, én háromszor válaszoltam, hogy szerintem semmiben, de ez forditva is igaz. Persze arra már egyszer sem válaszoltál.
    Ugyanúgy ugyanazokat a baromságokat szajkózod amelyet minden ilyen sőtét an"droid" (vagy antialmás). Fm rádió és társai. Van benn rádió? Van. FM? Nem! De ez innentől már olyan, hogy basszus AM rádió sincs benne, meg kazettát sem tudok hallgatni. Sőt DVBT sincs benne pedig az meg már milyen. ÉS sorolhatnám. Azt nagyon nehéz neked / nektek droidoknak felfolgni, hogy nem mindenkinek az kell ami neked. Engem hülyére idegesítene, hogy van egy samsung telefonom amit 1.6 androiddal adtak és jelen pillanatig nincs hivatalos frissítés 2 fölöttire. (haver régebbi Samsung telefonjáról van szó). Ráadásul az 1.6 buta mint a főd. Hekkelgetni meg hekkelgessen akinek három anyja van. Persze az androidok ezekre nem verik úgy a mellüket. Jah mondjuk másik havernak HTC Desirével meg néha gondolt egyet a telefon (vagy a szoftver?) és nem látta tovább a kártyát? Újraindítás vagy segített vagy nem.
    Az Androidoknak is el kéne fogadni, hogy minden telefonnak, minden szoftvernek vannak hibái, és az ember aszerint dönt, hogy mit használ sűrűbben. Nekem pl inkább kéne egy telefon fényképező nélkül mint egy olyan ami nem tökéletes emailezésre. (és ezalatt most nem androidot értek, de van egy csomó telefon ami email szinten egy hót buta egybites szart vonultat fel). De mondhatom azt is, hogy mikor telefont veszek akkor nem merül fel szempontként az FM rádió és az SD kártya bővíthetőség sem mert egyszerűen nincs rá szükségem, soha a büdös életben nem használnám. Lehet jönni azzal, hogy majd ha jobs bácsi belerakja akkor egyből kell; de ez baromság. Az iphone4-ben elég jó fényképező van, de engem pl az sem érdekel. Azért mert egy telefon fényképezője nekem csak arra kell, hogy a hiváshoz arcot társítsak, vagy nagy hirtelen lefotozzak mondjuk egy hirdetést vagy bármit. Ehhez még a 3G-be benne lévő 2.1Mpixel is tökéletes volt.
    Nah mindegy írhatnám napestig, de benned valahogy csak nem akar összeállni a kép, hogy miről hadoválok, vagy tényleg nagyon csökönyös vagy.