• levente68
    De rájöttem ám, én vagyok a lökött, hogy megpróbálok fényt gyújtani ekkora setétségbe, ami a te, meg a hozzád hasonló szifonfanok fejében gyökeret vert.
    Amit itt, meg mondjuk a szifon.com-on összezagyvál a sok majom, attól esőerdők száradnának ki, basszus!!!

Jajj, műanyag a hátlapjaaaaa, meg a SD kártyát milyen hülllllyeszéég, hogy mountolni kell... Persze, vazze, mert ebbe tehetsz, amihez szokva vagy, barom, hogy ezt se tudod, azt se tudod, de az iFos a menő.
    Megtaláltam amúgy, valóban van elhúzható ajtaja az USB-nek SGS-en, mi a nyomorult fene avval a baj? Mi a baj a műanyag hátlappal, mi lenne annak a dolga? Ezek nem katonai telefonok, hé!! Pajzs kell? Nem, nektek gumiszoba kell, b@sszátok egymást belterjesen tényleg!
    Eddig nem gondoltam én komolyan, hogy az iFos hülyéknek való, de ezek szerint tényleg...
    Tisztelet a kivételnek, mert van az is természetesen, csak ők nem trollkodnak se itt, se máshol, hanem csendben elvannak, élvezik az előnyöket és kicsit bánkódnak a hiányosságokon. De elismerik, ami jó, nem a vallásba menekülnek!