• levente68
    Milyen összeszerelési és minőségi hiányosságról van szó?

Aztán: SD, full BT (Bluetooth 3.0), USB3, DLNA, tethering alapból, nem függ az anyacégtől minden mozdulat, Java, flash, DivX, mkv támogatás (4,3 GB-os mkv-t lejátssza!!!!), zenei és video fájlok konvertálás nélkül játszhatók, FM rádió (röhej a multimédiás telefonok királyának kikiáltott iPhone-on még mindig nincs), stb…
    Gyönyörűen lehet WiFi-n kezelni, szinkronizálni, oda-vissza, Pc-ről, szinkronizál Outlookkal, Google nélkül, magyarázzátok el, mit nem tud??!?!?!?!?
    Root-olás nélkül használom, semmi olyan hülyeség nincs, amit itt-ott, Applefunok írkálnak…
    Ami furcsa, hogy nálam semmi akadás, meg nem jönnek elő gombok, meg lassulás nincs, illetve amíg direkt teleraktam mindenféle progival, akkor néha.
    De mint leírtam, egyszerre két navi programot futtatva, mindkettő folyamatosan navigált, kapcsolgathattam köztük, közben hívást fogadtam, meg egy rakat service-vel együtt is zökkenőmentesen ment, akkor miért kéne elhinnem, hogy szar? Tizen fölüli számban futottak rajta alkalmazások, hol mutatod ezt meg egy iPhone-nal?!?!? Hát ki se tudod próbálni, vazze!

Aztán: nem tudom, milyen SGS-eket tesztelgetnek pl. Handrásék, mert olyanokat írnak, hogy csak pislogok, kicsit újabbakat kéne megkaparintaniuk, nekem se USB takaró lemezkém nincs, se valahogy nem érzem a kis kezemmel, amit ők éreznek, magyar T9 van rajta, úgyhogy nem igazán értem... nem találom a felesleges gombokat sem, aki nem vágja a home és a kilép gomb közti különbséget, az maradjon applefan...
    Aztán a fake beállításokkal készült tesztfotók se túl korrektek...
    Az enyém nem recseg-ropog, itt se értem, miről van szó. Műanyag? És? Melyik törékenyebb, az üveg, vagy a müanyag? Fémburkolat? De jó... Az az antenna, ugyi és eddig az legfeljebb gondot okozott...

Idézet szifon.com-ról: A Galaxy egy fele annyiba kerülő Android rendszerű telefon, ami nem képes felülmúlni az iPhone 4-et, de képes helyt állni az üzleti életben. Aki teheti vegye meg az iPhone-t.

A mondat első felével vitatkozzon narumon, a többit magam cáfolom kapásból.....