Igen veled tényleg kár vitatkozni. Ugyanaddig jutottál el most is mint eddig mindig: Szar az iphone és kész.
" tudásban még az iPhone4 is csúnyán alulmarad?"
Még mindig nem tudni miben marad alul.
A kidolgozásról amit mondtál akkor meg tényleg nagyon elvakult fan lehetsz, ezt két perc után megerősíti neked bármelyik android fan is aki nem annyira elvakult mint te. Az Amolde kijelző pont azért nem került végül bele, mert bizonytalan volt a gyártás kihozatala és minősége. Ha egymás mellett fogod a két telefont akkor megint csak a vak nem veszi észre hogy az iphon4 kijelzője egy nagyságrenddel jobb. Nagyító nélkül is. Persze szemellenzővel nehéz.
WINMO tárgyban annyira felületes az ismeretem, hogy egy Winmos telefont használtam kb fél évig. Ennyi idő után bőven el tudom mondani róla a véleményemet. Az pedig sommás; nekem többet nem kell. A zuhanó piaci részesedése meg számomra azt mutatja, hogy ezzel még nagyon sokan vannak így.
Ez meg ne haragudj de elég nevetséges:
"Nem ismered az Androidot, meg a Samsungot, de ugatsz, ne tedd, nézz utána, a Samu gyárt néhány dolgot, ami valóban nem az igazi, de az Apple a nyomában sincs, tudod te, mekkora cég a Samsung egyáltalán? Nem hiszem.."
A hozzászólásaidból már régen kiderült számomra, hogy kettőnk közül én vagyok az egyetlen aki fogta a kezébe mindkettőt, sőt urambocsá még próbálgatta is. Az, hogy a samsung cég mekkora az ki a hóherét érdekel? Most komolyan? Ez miatt lesz egy termék jó?
Megsúgom egyébként a Samsunggal semmi bajom az ég világon, például mindhárom tévénk otthon Samsung, de Samsung pl a monitorom is, Samsung a mosógépünk illetve Samsung külső vinyót használok, nagy megelégedésre, de tudod én vagyok nem annyira elvakult, én mindenből azt használom ami tetszik vagy jobbnak találom (azt is leszarom, hogy miket gyárt még az apple, egyetlen apple termékem van az iphone); nem vennék mondjuk Samsung hifit se, mint ahogy Samsung videokamerát se, de fényképezőből is az én céljaimnak egy Panasonic felelt meg jobban.
Sorolhatnám a példákat csak nem biztos hogy érted, mert az értelmezéssel komoly bajaid vannak.