Látom, megint nem sikerült értelmes hozzászólást írnod ami tényeken alapszik. A szövegértelmezésed is egyes. Nem teszteket irtam hanem kamu összehasonlítási oldalakat. (legalábbis eddig kettőt láttam, ahol kiemelnek olyan android előnyöket amit az iphone is tud. Ebből könnyen leszűrhető hogy szokás szerint olyan írta aki nem ért az iphonehoz)
"De, kapsz egy lehetőséget megint, ezen mindig elvéreztél, most is az lesz: mi az, amit az iPhone tud és az SGS nem? Amit az IOS tud és az Android nem?"
Figyi én soha nem írtam, hogy létezik ilyesmi (szövegértés megint), én azt írtam, hogy az android sem tud olyat amit az iOS nem. Abszolút egy szinten lévő két oprendszer.
Iphone4-et hivatalosan függetlenül csak applestoreban lehet kapni, az meg magyarországon nincs, ergo nem lehet hivatalosan (legálisan) kapni. Amit a különböző boltok árulnak azok mind külföldről innen-onnan különböző módon behozott telefonok amit annyiért adnak amennyiért akarnak semmi köze az iphone árához és az apple által kalkulálthoz. Nem bánnám ha értelmesen szólnál hozzá fröccsögés nélkül mert úgy lehet beszélgetni, így hogy felraktál egy szemellenzőt és a SZAR ÉS KÉSZ dumát ismételgeted így nem jutunk sehova.
Azt meg mindenki nagyfiúsan el tudja dönteni, hogy SGS vs Iphone4 esetén megér-e neki 10 v 20e forinttal többet a minőségi kidolgozás (azért azt te sem tagadhatod hogy egymás mellett ég és föld a két készülék) és a brand (hamár az oprendszer tudja ugyanazt).