• levente68
    Pont azt ugatom, te korlátolt, hogy NEM SZÁMÍT, hogyan kap egy-két ember iPhone4-et, vagy SGS-t, vagy bármit, az nem változtat a képességein.
    Szerintem lehet függetlenül legálisan kapni, de ha nem, akkor visszatérhetünk rá akkor, amikor lehet, szerinted normális ára lesz? NEM!
    Túlárazott és kész, az is marad amíg a hülyék veszik, mert trendi, miközben jobbak vannak, ennyi.
    Megengedek én neked mindent, drágám, sírva ne fakadj, de azt nem fogom elismerni, hogy a tökéletes és legjobb az iPhone4, még akkor sem, ha már nagy lépést tett feléje. Ugyanis még sok nagy lépés van addig, amit helyette az Android meglépett.
    Ha te nem vagy hajlandó ezt felfogni, az a te, meg az ápolóid baja.
    Ha az Android-os tesztek neked kamu leírások, azon én nem segíthetek, természetesen az iPhone-os leírások nem azok, mi?
    Minden iPhone-t magasztaló tesztre jönnek a kommentek, amik azt kérik, ne ferdítsenek, ne hallgassanak el dolgokat, még ausztrál fórumokon is,tehát világszinten hülyék az emberek, mi?
    Te maradj a vallásodnál és akkor jól megleszünk, de ne próbáld már állandóan megmondani nekünk a frankót, mert az ami tőled jön frankó, az ritkán az.
    De, kapsz egy lehetőséget megint, ezen mindig elvéreztél, most is az lesz:
    mi az, amit az iPhone tud és az SGS nem? Amit az IOS tud és az Android nem?
    Hajrá, most megmutathatod, de ne megint másról írj, erre válaszolj, ha tudsz, különben megint csak elárulod magad.... szokás szerint.