"Ja, és ráadásként semmiféle mobil adat előfizetésre nem vagyunk rákényszerítve, éééééérrteeeeeeeeddd???????????????????"
Értem, elsőre is felgoftam.
"Ez szerintem korrekt kis ajánlat, sokkal több embernek elfogadható, mint az a tarifacsomag, amiben te vagy és állításod szerint amúgy is elfogyasztanál."
Ezt is elhiszem.
"Mikor fogod fel, hogy nem mindenki TE? Hál'Istennek..."
Sőt még ezt is értem. Akkor lehet egy kérdésem nekem is? Te mikor fogod fel, hogy engem meg nem érdekel, hogy más hogy és mennyiért kapja? Az számít, hogy én mit várok el tőle, és mit kapok és mennyiért. Az összes többi Terézanyu dolga.
"Az iPhone4 még mindig DRÁGA, ahhoz képest, amit tud."
Oké, ezt is fogom. Megengeded, hogy azért nekem megérjen ennyit? Ő esetleg maradhatok a Tmobilenál előfizető mivel maximálisan elégedett vagyok velük? Megengeded?
"Miben jobb az Android az iOS-hez képest?
Nem mondom el századszor, mert én nem vagyok a kisegítő iskolás tanárod, ezer helyen sokezerszer leírták, hogy mik az iOS hiányosságai, na azokban jobb!"
Hmm én még ilyen kamu leírásokon kívül semmit nem láttam, de főleg arra lennék kíváncsi te melyik részére alapozod ezt? Tényleg érdekelne.
Az már egy kis adalék, hogy androidos HTC telefonját ismerős most cseréli iphone4-re. Ő is hülye mint ahogy mindenki aki iphonet vesz. Tudjuk jól.