"De senkit nem érdekel, mi a szar van angliában, itt mennyibe fáj az egyik és mennyibe a másik, erőlködnöd kellene, akkor talán korrektebb tudnál lenni..."
Ha már ferdítés akkor te ne ferdíts! Hivatalosan NEM LEHET magyarországon Iphone4-et kapni függetlenül. Ennyi, innentől 5 millió forint is lehet az ára ha Józsi behozza valahonnan és annyiért rakja ki.
"Asszony lófasz pénzt fizet havidíjként és régi előfizető, mutasd, milyen módon vetekszik evvel iPhone-os ajánlat, gyerünk! Nehéz lesz, mert busás haszon beszedése mellett kapod csak a djágaszágodat "olcsón"!!!!!"
Miért is? Ugyanúgy megkapod régi előfizetőként olcsón. Sőt a szaros pontjaidat is be lehet rá váltani. Mit nehéz ebben megérteni? Azt is leírtam, hogy örülj neki hogy milyen jól vettél SGS-t. Én is kaptam olcsón egy iphone4-et úgy hogy semmi más nem változott. Maradt ugyanaz az előfizetésem mint eddig. (Sőt ha vállalom, hogy a többi céges számot is megtartom még 1 évig akkor ideadják ingyen, de ezen még gondolkodom)
"De még az sem érdekel, iPhone-hoz mindig drágábban jutsz hozzá és még mindig egy szarkupac, ez a lényeg, akárhogy csűröd-csavarod, b+!!!!!!"
Valóban, ez egy értelmes hozzászólás volt. Mégpedig a szokásos fika fajtából; ha nem tudsz észérveket mondani akkor szar és kész. Gratulálok.